Pinocchio

De jongen van hout is een geweldige hulp bij de Pinocchio-gokkast van Betsoft. Een geweldig wild-symbool verschijnt willekeurig op de rollen en geeft je re-spins totdat het symbool van de rollen verdwijnt. Je kunt wisselen tussen wood boy en real boy-modus en de winst vanuit verschillende perspectieven bekijken.
De warmte van Gepetto’s oude wereldwerkplaats is uitnodigend en gezellig, en moedigt je aan om binnen te komen en een tijdje te spinnen! Met schattige interpretaties van dit favoriete sprookje zul je volkomen gecharmeerd zijn terwijl je PINOCCHIO speelt.

Bereik de REAL BOY-MODUS door REAL BOY-minisymbolen te verzamelen tijdens het spel, ongeacht in welke wereld je je op dat moment bevindt! Elke keer dat een klein REAL BOY-symbool op de onderste hoek van een normaal symbool verschijnt, wordt het verzameld. Verzamel in totaal 5 REAL BOY-minisymbolen en de REAL BOY-modus wordt geactiveerd. Alle PINOCCHIO-symbolen zijn WOOD BOY-symbolen tijdens de standaardgameplay.

Tijdens de transformatie naar de REAL BOY-modus veranderen alle WOOD BOY-symbolen in REAL BOY-symbolen. Bij terugkeer naar de standaardgameplay keren alle REAL BOY-symbolen terug naar WOOD BOY-symbolen. REAL BOY-symbolen zijn wild voor alle symbolen behalve WAGON, BOOKS en alle SCATTER-symbolen. Tijdens de REAL BOY-modus verschijnen WOOD BOY-minisymbolen op alle REAL BOY-symbolen.
Verzamel in totaal 5 WOOD BOY-symbolen om terug te keren naar de WOOD BOY-modus.

Categorie: Betsoft, Slots